Týždeň detských radostí 2014 - Rsz dscn3242

Aktuálna situácia k 10.03.2021

Vážení rodičia, príbuzní a priatelia.


Chceme Vás informovať o aktuálnej situácii v CSS-DEMY.


Po zistení pozitívnych prípadov dňa 1. marca 2021 boli v súlade s Pandemickým plánom Ministerstva práce, sociálnych vecí a rodiny SR a na základe opatrení uložených Regionálnym úradom verejného zdravotníctva v Trenčíne prijaté viaceré veľmi prísne opatrenia na predchádzanie šíreniu prenosných ochorení. Všetky tieto opatrenia je nevyhnutné vykonávať a dodržiavať po dobu minimálne 14 dní od zistenia posledného prípadu pozitívneho testu.


V dňoch od 2. do 8. marca bolo realizované pravidelné testovanie všetkých zamestnancov a klientov CSS-DEMY antigénovými testami. Dňa 9. marca bolo zrealizované testovanie zamestnancov a klientov (blízkych kontaktov pozitívne testovaných osôb) PCR testami.


Ku dnešnému dňu t.j. 10.03.2021 boli zatiaľ výsledky všetkých testov negatívne.
Ak sa situácia nezmení a na základe horeuvedených skutočností bude možné v nasledujúcom týždni obnoviť poskytovanie sociálnych služieb ambulantnou a týždennou formou.


Presný dátum obnovenia poskytovania sociálnych služieb bude závislý od plánovaného dátumu očkovania klientov CSS-DEMY (predpoklad je 16. marca alebo 17. marca).


Keďže je nevyhnutné vykonanie testov u všetkých klientov, ktorí sa do CSS-DEMY vracajú z domáceho prostredia, nie je možné z technických, ale i personálnych dôvodov súčasné vykonávanie antigénových testov a zároveň očkovania.


Aj z tohto dôvodu Vás žiadame o našu vzájomnú spoluprácu, trpezlivosť a pochopenie. Presný termín obnovenia poskytovania sociálnych služieb plánujeme deň po zrealizovaní očkovania.


Samozrejme Vás o všetkých upresneniach budeme informovať.
Všetky opatrenia, ktoré momentálne realizujeme, robíme s najväčšou možnou snahou o ochranu zdravia Vašich detí.


Veríme, že nás v tejto snahe podporíte a pochopíte.
Želáme Vám veľa zdravia a síl.


Trenčín, 10. marca 2021