DEMY so Stanley Cupom 2015

DEMY so Stanley Cupom 2015

21. august sa stal pre nás všetkých celkom výnimočným dňom. Do nášho krásneho Trenčína totiž zavítal pohár. A veru to nebol len taký obyčajný pohár. Marián Hossa nám už po tretíkrát priviezol najprestížnejšiu a najvzácnejšiu hokejovú trofej - Stanley Cup!

Tento skvelý človek a hokejista nám umožnil stať sa súčasťou osláv tohto veľkého úspechu. Dostalo sa nám totiž tej cti, že sme sa spolu s Mariánom Hossom a Stanley Cupom mohli odfotografovať.

Nemohli sme sa dočkať chvíle, kedy vyrazíme v ústrety tomuto novému dobrodružstvu. Počasie nám prialo, akoby aj slniečko s nami oslavovalo.

Atmosféra bola výborná, všetci pozvaní hostia vrátane nás samozrejme, mali na tvárach úsmev, zdieľali radosť a boli plní očakávania.

Presne o 12,30h zrazu všetko stíchlo, všetky pohľady sa upreli jedným smerom a my sme tušili, že nadišla dlho očakávaná chvíľa - Marián Hossa je tu!

Veľmi nás prekvapilo ústretové gesto, kedy sme sa MY deti a mladí ľudia z DEMY mohli odfotografovať s Mariánom Hossom ako prví. Týmto nás opäť presvedčil o svojej empatii a ľudskosti.

My sme mu úprimne a z celého srdca zablahoželali, odovzdali drobné darčeky a s rozžiarenými tvárami poďakovali za túto možnosť.

Spoločná fotografia bude pre nás tou najkrajšou spomienkou. Odchádzali sme spokojní, usmiati a s pocitom výnimočnosti.

Vďaka Mariánovi Hossovi sme sa aj my na chvíľočku cítili ako hokejové hviezdy!

Ďakujeme!

Fotoalbum