Športové hry v Podskalí - Hry bez hraníc 2015

Športové hry v Podskalí - Hry bez hraníc 2015

Tohtoročných športových  hier v Podskalí pod novým názvom "Hry bez hraníc", sa mohli zúčastniť aj osoby, ktoré majú telesné obmedzenia.

Za náš tím sa predstavili Maťko, Saška, Marek  a Tomáško. Po príchode a ubytovaní sme sa zvítali s kamarátmi z iných zariadení, na ktorých sme sa tešili.

Po výdatnom obede nás čakali rôzne športové hry: podávanie lopty vrchom aj spodom, preťahovanie lanom, prelievanie vody, či kolky. Samozrejme sme absolvovali všetky aktivity. Ani sme sa nenazdali a už nás čakal výborný guláš a večer opečené špekáčiky, či kofola. Aby nám dobre vytrávilo a lepšie sa nám spalo, zatancovali sme si na večernej diskotéke.

Na druhý deň nás čakala úžasná "Rozprávková cesta", ktorou nás sprevádzal jeden zo Snehuliekiných trpaslíkov. A čo sme zažili? Strieľali sme do brány, kde brankár bol veľký obor, ale nie moc šikovný, lebo všetci sme dali gól. Snehulienka vyskúšala naše čuchové bunky - k obrázkom sme priraďovali vône. Čakal nás aj pirát z Karibiku, s ktorým sme sa pratláčali. Asi málo raňajkoval, lebo aj toho sme premohli. Ako posledná bola čarodejnica s veľkým pavúkom, ktorá nám dávala záludné otázky a hmatom sme museli zistiť, čo sa nachádza v jej čarovných čašiach. Aj tu sme veľmi dobre obstáli.

Za absolvovanie tejto Rozprávkovej cesty sme obdržali vzácnu listinu so špeciálnym pečatidlom.

Poslená súťaž, ktorej sme sa zúčastnili, bola hra 5 proti 5, kde sme sa umiestnili na 3. mieste.

A tu bol koniec. Teda takmer. Ešte nás čakalo vyhodnotenie. Obliekli sme si tričká s logom hier a pamätné predmety nám odovzdal pán predseda TSK Ing. Jaroslav Baška. Viťazmi sme boli aj tak všetci.

No a tu už bola ozajstná rozlúčka a pokrik "Športu zdar!"

Ďakujeme všetkým organizátorom za skvelé zážitky a veríme, že sa o rok opäť stretneme!

Fotoalbum