Týždeň detských radostí 2017

Týždeň detských radostí 2017

Medzinárodný deň detí k nám zavítal v sprievode krásneho teplého počasia, a tak nám nič nebránilo v tom, aby sme mohli prežiť radosť tak trošku inak - po našom.

V pondelok sa začali úvodné prípravy. Všetko sme si vyzdobili, aby sme navodili správnu atmosféru. Utorok sa niesol v duchu pre nás dobre známej akcie s názvom Farbičky - čarbičky. Prostredníctvom rôznych techník sme vyrábali bociany z plastových lyžičiek, slony z balónov, ovečky z tortových podložiek či kvety vo váze z papierových košíkov. Svojou prítomnosťou nás v tento deň poctila vedúca oddelenia sociálnej pomoci PhDr. Elena Nekorancová i naši kamaráti z CSS - Juh. Streda bola dňom, kedy sme si všetci spoločne zasúťažili v hre boccia, zahrali na afrických bubnoch a niektorí odvážlivci nám dokonca i zaspievali. Po našich výkonoch nás na obed čakala skvelá opekačka. Vo štvrtok nás privítal športový areál M. Hossu, kde sme športovými aktivitami strávili celé dopoludnie. Za snahu a šikovnosť sme v piatok pri spoločnej komunite obdržali i zlaté medaily! Hoci boli iba čokoládové, pre nás mali cenu ozajstného zlata.

Týmto sa náš veľký týždeň končí. Do zbierky nám tak pribudlo opäť mnoho krásnych zážitkov na ktoré budeme dlho spomínať.

Fotoalbum